Esküvői virágdekoráció:

A menyasszonyi ruhád után a következő fontos kiegészítőd a menyasszonyi csokor. Kezedben tartod a bevonuláskor, vagy a házasságkötés pillanatában. Minden esküvői fotón szerepelni fog. Egy kis inspirációra van szükséged? Korábbi munkáink szépséges díszei között biztosan találsz olyat, ami tetszik, de a Te esküvődre teljesen egyedi dekorációt fogunk megálmodni, amit több személyes konzultáció előz meg.

Virágcsokrok, virágdobozok:

Célunk, hogy letisztult és elegáns kompozíciókat alkossunk, melyek mindig a virágok természetes szépségét és karakterét emelik ki, és hűen tükrözik szenvedélyünket is a virágok iránt. Virágcsokrok és -összeállítások széles választékát kínáljuk vevőinknek, melyeket megvásárolhatnak üzleteinkben és webshopunkban akár házhoz szállítással is Baranya megye egész területén.

Kegyeleti virágok:

Csapatunk legfontosabb célja, hogy a temetést kifogástalan minőségű virágkompozíciókkal tegyük meghitté. Több éves tapasztalatunk birtokában rugalmasan és kreatívan alakítjuk meg, az Ön által megrendelt koszorúkat és sírcsokrokat, hogy ezzel is méltó módon emlékezzen meg szeretteiről.

Virágküldés:

Sose feledd: a virág a legszebb ajándék!

Egyedülálló vágott virág választékunk minden nap rendelkezésetekre áll, így akár pár órán belül már a címen is vagyunk az általad megrendelt gyönyörű virágokkal. Születésnap, névnap, vagy csak egy apró kis kedvesség? Kollégáink szívesen segítenek Neked megtalálni a tökéletes virágdíszt minden alkalomra.

Megrendelés menete

Rendelésedet leadhatod webshopunkban

vagy ha kényelmesebb Neked, keress minket
telefonon:
 +3630 895 7456

e-mailen:
maidavirag@gmail.com